Oog voor detail
Antwerp Tower slaat de brug tussen een roemrijk verleden en een uitnodigende toekomst. Tijdloos elegant, stijlvol eigentijds. Alles is doordacht, wat niet alleen de levenskwaliteit van de bewoners bepaalt, maar ook van iedereen die de toren vanuit de stad beleeft.

Inkomhal

Loop vanop het Operaplein de inkomhal binnen. Deze riante ruimte van 400 m² baadt dankzij een vide van 20 m hoog in een zee van licht en geeft uitzicht op de inrit naar de privéparking.


Controle

Slimme brievenbussen laten je weten of er post of pakketjes op je wachten. Gescheiden liften brengen je naar je kantoor of appartement. Twee liften bedienen rechtstreeks de hoogste etages. Een extra toegangscontrole op elke verdieping garandeert je privacy.
 

Verwarming

Elk appartement geniet van vloerverwarming. De centrale stookplaats op het dak is uitgerust met zoncollectoren voor warm water. Eventuele aansluiting op het warmtenet in de toekomst is nu al voorzien.


Zonnewering

Waar aangewezen, is aan de binnenzijde zonwering voorzien. Centraal gestuurd, zodat alles ook perfect geregeld wordt als je niet thuis bent. Natuurlijk kan je deze ook individueel naar je hand zetten.

 

Materialen

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal. De massieve gevel is opgebouwd uit gepolijste betoncomponenten met witte marmergranulaten. De lichtgouden accenten leggen de link naar een roemrijk verleden.

Het speelse contact tussen licht en materialen zorgt voor een wisselende ambiance die elk moment bijzonder maakt.