Serenity appartementen

Deze luxueuze topappartementen op de hoogste verdiepingen van Antwerp Tower maken hun naam helemaal waar. De Serenity appartementen worden bediend door snellere en rechtstreekse liften en beschikken over een aparte fietsenberging. De stilte vormt een ware verademing. Een gevellengte tot 30 meter en een vrije hoogte tot 3,20 meter zetten je zintuigen op scherp. Het tafereel van de stad met intens daglicht, schemer of nachtreflecties als decor van het dagelijks leven. Niet alleen het uitzicht biedt oog voor detail. Met de afwerking op maat in samenwerking met CoStudio, Donum of B-bis architecten zet je je interieur zelf naar je hand.
Serenity appartementen
1-slaapkamerappartement

Beleef de hoogte, verlies niets uit het oog. Licht en lucht kleuren je interieur. Hier zie je in de verte het Atomium glinsteren. Of verkies je de reflecties van de Schelde en de maritieme activiteit van de haven?

Een voorbeeldontwerp van Caroline De Wolf
Een pied à terre hoog boven de stad. Een cocon naar ontwerp van Caroline De Wolf met dezelfde kenmerken als de grote Serenity appartementen. Zowel uit je bed als uit je zetel kijk je over de haven met al haar kleurschakeringen en beweging. Eindeloos en op niveau.

 

Serenity appartementen
2-slaapkamerappartement
Zelfs op deze hoogte vind je het residentiële comfort, de rust en de intimiteit die je behoeft, met een grandioos uitzicht op de stad als reflectie van je hedendaagse levensstijl.

Een voorbeeldontwerp van CoStudio
Geïnspireerd door het spectaculaire panorama op deze hoogte, werd de wooneenheid zo ingedeeld dat elke zone ten volle profiteert van deze exclusieve locatie. Door vorm en functie te stroomlijnen en te herdenken, maximaliseert CoStudio de ruimtelijkheid en lichtinval. Het sterke, tijdloze concept werd vertaald in welgekozen rustpunten, transparantie en doorzichten. Het warme en rijkelijke materialenpalet, dat in contrast staat met de betonnen buitengevel, straalt een tactiele intimiteit en ingetogen luxe uit.
Serenity appartementen
Hoekappartement type 1
Een voorbeeldontwerp van B-bis architecten
Hier begint wooncomfort. Hoog in de lucht wordt dit wonen georganiseerd in een 'open plan'. Lange zichtlijnen vanuit elk perspectief voeden het ruimtelijk gevoel en versterken de verbinding met de stad. Op een natuurlijke wijze bepaalt een centrale multifunctionele kamer de leefruimtes die errond liggen.

De royale leefruimtes worden aan de buitengevels geplaatst om ten volle van het licht en de stad te kunnen genieten. Dichter bij de kern van het gebouw krijgen ruimtes meer geborgenheid en beschutting. Op deze manier krijgt elke bewoner een plek waar hij zich goed kan voelen ... een plek waar hij thuis is en die hij naar eigen smaak kan inrichten.
Serenity appartementen
Hoekappartement type 2
Een voorbeeldontwerp van Donum
Baden in luxe met een indrukwekkend uitzicht over Antwerpen: Donum Interiors creëert een leefruimte voor echte levensgenieters.

Het goede leven hangt samen met een levensstijl waarin kwaliteit en vakmanschap naar waarde worden geschat. Kwaliteitsdesign maakt in die visie altijd het verschil. Een ontwerp dat je een ruimtelijk gevoel van wellbeing geeft.
Graag meer informatie
Ik heb interesse in
* verplichte velden