Inspiratie

De 4 belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

De 4 belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

Waarom zou je voor nieuwbouw kiezen en niet voor een renovatieproject? En als je dan voor nieuwbouw gaat, waarom zou je niet zelf bouwen? Wij sommen voor jou vier belangrijke redenen op! Zo wordt jouw nieuwe huis een zorgeloze thuis.

De 4 belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

1. Geen verborgen kosten

Laten we meteen met de deur in huis vallen. Je wil weten hoeveel je nieuwe huis je zal kosten, en dat is niet meer dan normaal. Daarom krijg je op voorhand een duidelijk overzicht van alle kosten. Zo weet je precies wat je uitgeeft aan je nieuwe woning. Wanneer je zelf bouwt of renoveert duiken er altijd onverwachte kosten op. Wie daarentegen voor nieuwbouw bij kiest kent meteen zijn volledige budget. Moest er zich, tegen de verwachtingen in, toch een probleem voordoen, dan zijn wij als ontwikkelaar nog tot tien jaar na oplevering aansprakelijk.

De 4 belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

2. (Energie)zuinig

Nee, je hoeft je niet blauw te betalen aan de energiefacturen. Wij bouwen volgens de recentste energienormen. Een oude woning, die je renoveert kan nooit dezelfde energiezuinigheid evenaren. Vlaanderen stelde tegen 2050 nieuwe energiedoelstellingen op, waar je met een nieuwbouwwoning van uiteraard meteen aan voldoet. Daarnaast gebruiken we duurzame materialen en technieken waardoor je onderhoudskosten laag liggen.

De 4 belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

3. Zorgeloos bouwen

Je kunt op ons bouwen. Wij nemen de zorgen en stress van de werken op ons, het enige dat jij moet doen is keuzes maken voor de afwerking en inrichting. Als je zelf bouwt of renoveert kunnen er een aantal addertjes onder het gras zitten, die je verhuis keer op keer uitstellen. Onze oplevertermijn ligt wettelijk vast, ongeacht de tegenslagen die opduiken. Daardoor weet je op voorhand waar je aan begint en wanneer je de sleutel in ontvangst neemt.

De 4 belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

4. Warme buurt

Buiten spelende kinderen, pure nostalgie? Nee hoor, het kan nog steeds. Wij creëren het totaalpakket, niet gewoon het huis van je dromen, maar een thuis in een warme buurt op een goede locatie dicht bij alle voorzieningen, met voldoende speelruimte voor kinderen en aandacht voor groen. Geen kakafonie aan bouwstijlen, maar wel een mooi geheel van unieke woningen. Inclusief voldoende groen, speelruimte, doordachte afwatering en een organische interactie met de omgeving.

Wonen in Antwerp Tower? Contacteer ons.

Contact

Wonen in Antwerp Tower met zicht op de stad?