De toren

Met haar 26 verdiepingen is Antwerp Tower het hoogste residentieel gebouw van de stad, gelegen op een toplocatie naast het Operahuis en nabij zowel het Centraal Station als de Meir.

Tower
Antwerp Tower

Met de Antwerp Tower zet Matexi de Operabuurt op de kaart. Matexi koppelt een jarenlange expertise en knowhow aan de inzichten en inspiratie van architect Wiel Arets. Een visie die, in intense samenwerking met de stad Antwerpen, werd vertaald naar een toren met een metropolitan look.

“Architectuur is een fysieke én mentale ervaring.”

Architectuur en cultuur gaan hand in hand

De basis van het gebouw bestaat uit retail. Boven deze winkels is er ruimte voor kantoren en restaurants met een prachtig uitzicht over de stad. De appartementen en penthouses bevinden zich in de toren. De rode draad is exclusieve afwerking, geavanceerde technologie, charme en een metropolitan gevoel.

Architectuur en cultuur gaan hand in hand

Genieten op alle niveaus

Weldra siert Antwerp Tower – met zijn winkels, kantoren en luxe appartementen – mee de Antwerpse skyline. Perfect in dialoog met die andere groten: de kathedraal, de Boerentoren en de Opera.

De toren is stoer en stevig: een massief geheel van gepolijste betoncomponenten met witte marmergranulaten en de lichtgouden accenten van de vensters. Antwerp Tower slaat een brug tussen een roemrijk verleden en een uitnodigende toekomst. Tijdloos elegant, stijlvol eigentijds.

Ontdek de details

Genieten op alle niveaus
Wonen in Antwerp Tower? Contacteer ons.

Contact

Wonen in Antwerp Tower met zicht op de stad?