Over matexi

Als buurtontwikkelaar met bijna 75 jaar ervaring en expertise is Matexi marktleider, geniet Matexi het vertrouwen en beschikken we over de nodige slagkracht om de meest uitdagende vastgoedprojecten te verwezenlijken in binnen- en buitenland.

Matexi
Matexi zet Operabuurt op de kaart

Matexi zet Operabuurt op de kaart.

Matexi zet al langer dan 20 jaar stevig in op binnenstedelijke reconversieprojecten van zowel historisch erfgoed als industrieel erfgoed. We saneren ze, integreren ze in het stadsweefsel en herontwikkelen ze tot nieuwe, bruisende woonbuurten. We zetten de kennis en ervaring in die we decennialang verworven hebben op het vlak van ruimtelijke ordening, architectuur en duurzaamheid.

“Matexi koppelt deze jarenlange expertise en knowhow aan de inzichten en inspiratie van architect Wiel Arets.”

Stedelijke reconversie

Stedelijke reconversie is een cruciaal instrument voor de uitbreiding en vernieuwing van het verouderde Belgische woningbestand en past perfect binnen de huidige tijdsgeest om zorgvuldiger om te springen met de beschikbare ruimte.

Stedelijke reconversie

Matexi koppelt deze jarenlange expertise en knowhow aan de inzichten en inspiratie van architect Wiel Arets. Een visie die in intense samenwerking met de stad Antwerpen werd vertaald naar een metropolitaanse woontoren.

Meer over Matexi

Matexi
Wonen in Antwerp Tower? Contacteer ons.

Contact

Wonen in Antwerp Tower met zicht op de stad?