Inspiratie

Zo maken de Serenity-appartementen hun naam waar

Zo maken de Serenity-appartementen hun naam waar

Zo maken de Serenity-appartementen hun naam waar

Alle appartementen in Antwerp Tower staan garant voor indrukwekkend wonen, enerzijds dankzij hun ligging en anderzijds door het niveau van afwerking. Trap voor trap brengt de lift je naar een nieuw hoogtepunt, van de Serenity appartementen naar de Serenity-Sky appartementen tot de climax: de penthouses. Bij het ontwerp van al deze ruime appartementen is werkelijk aan alles gedacht om je er een instant zen-gevoel te geven.

Hemels uitzicht

Hemels uitzicht

Door hun locatie op de bovenste vijf verdiepingen én hun verdiepingshoge ramen, verrassen de Serenity-appartementen je telkens opnieuw met een ongezien panorama. De hele dag door ben je hier getuige van het ritme van de stad en kijk je naar een bewegend schilderij. ’s Ochtends zie je Antwerpen tot leven komen, overdag neem je de bedrijvigheid waar in volle actie, en ’s avonds en ’s nachts kijk je uit over de prachtig verlichte metropool. Jij ziet alles, zonder zelf gezien te worden. Adembenemend en rustgevend tegelijk.

De stilte is een verademing

Er is bij het ontwerp en de bouw van de Serenity-appartementen uitgebreid aandacht besteed aan akoestiek. Op verdieping 22 zijn er betonnen wanden gegoten tussen de appartementen, met een gipskartonnen afwerkingswand ervoor. In de Serenity-sky’s en penthouses zijn de wanden zelfs opgebouwd uit dubbele sillicaatsteen van 15 centimeter dikte, afgewerkt met extra akoestische isolatie.  

Ook boven en onder je

Nee, ook de hakken van de dame die boven je woont, hoor je absoluut niet. Want zelfs aan extra vloerisolatie is gedacht. Daarvoor is onder andere geopteerd voor een extra zware betonvloer en werd een verbeterde mat voor contactgeluidsisolatie gekozen. Onze experts gebruikten voor het ontwerp van de geluidsisolatie de recentste norm “Akoestische criteria voor woongebouwen”.

exclusieve-inrichting-at

Exclusieve inrichting

Je wil natuurlijk dat jouw appartement 100% weerspiegelt wie je bent. Voor de inrichting kan je daarom rekenen op de creativiteit en expertise van één van de gerenommeerde interieurbureaus waarmee we samenwerken: Co.Studio, UAU en Wave. Het zijn stuk voor stuk kantoren die ervaring hebben met high end interieurprojecten, nationaal en internationaal. Op basis van je dromen en wensen maken zij een gepersonaliseerd moodboard en ontwerp. Je wordt daarbij nauw begeleid door klantenbegeleidsters Chantal en Vera. Chantal is architecte en heeft een grote affiniteit met interieurontwerp, Vera is binnenhuisarchitecte.

Slimme verlichting

De Serenity-appartementen zijn voorzien van state of the art verlichting. Want verlichting is zoveel meer dan iets functioneels: het is ook bepalend voor je comfort, intimiteit en beleving van de ruimte. In een intieme sfeer naar een film kijken? Een gezellig etentje organiseren? Of eerder een uitbundig feestje bouwen? Met een slimme aansturing kan je meteen de juiste sfeer creëren

ultrasnelle-liften

Extra snel de lucht in

Tijd is tegenwoordige een onbetaalbare luxe. Daarom geeft je badge je als Serenity-bewoner toegang tot een aparte lift, die enkel de bovenste verdiepingen bedient. Je staat dus in een mum van tijd boven en beneden! Ook je bezoekers kunnen gebruikmaken van die ultrasnelle lift.

Wonen in Antwerp Tower? Contacteer ons.

Contact

Wonen in Antwerp Tower met zicht op de stad?