City Vibe appartementen

Wonen start op penthouseniveau, op de zesde verdieping. Tot verdieping 21 reiken de City Vibe appartementen, met een woonoppervlakte tussen 66 en 143 m². Luxe en comfort typeren elk appartement. Een diversiteit aan indelingen, interessant als investering of voor eigen bewoning, van een- tot drieslaapkamerappartementen. Jij kiest de indeling en oriëntatie afgestemd op jouw levensstijl. In deze appartementen voel je de vibes van de stad nazinderen. 
City Vibe appartementen
1-slaapkamerappartement
Luxe en comfort staan binnen Antwerp Tower centraal. Verdiepingshoge, kamerbrede ramen - zelfs in sommige slaapkamers - trekken de wolkenwereld naar binnen. In combinatie met inpandige loggia's zorgen ze voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval. Hier geniet je op elk moment in volle rust van de activiteit die de stad kleurt.

Omdat het terras naast het venster van je leefruimte ligt – als inpandige loggia – kijk je zowel uit op de beweging in de straten als de rust van de horizon. Ook vanuit de slaapkamer(s) heb je een prachtig zicht op de stad. Hier kun je met recht en reden zowel letterlijk als figuurlijk spreken over ‘living on the edge’.
City Vibe appartementen
2-slaapkamerappartement
Woonruimte en loggia lopen in elkaar over voor een extra ruime woonbeleving. Kijk je liefst uit op de activiteit van de stad of tel je graag de kerktorens die Antwerpen rijk is? Of verkies je de lichtjes van de Schelde en de maritieme activiteit in de Antwerpse haven?
Antwerp Tower biedt jou de keuze.
 
City Vibe appartementen
Hoekappartement

Lichten en luchten kleuren je dag. Opteer voor de oriëntatie die jou bekoort die jij verkiest en beleef op elk moment de stad op een ongeziene wijze.

Vanuit de open keuken, de leefkamer en alle slaapkamers, kortom laat je je op elk moment verrassen door het uitzicht. Beleef wonen boven de stad en ver daarbuiten.

Graag meer informatie
Ik heb interesse in
* verplichte velden